om oss

The Improvements startades 2008 och drivs av Helena Zetterman och Camilla Persson. Tillsammans har vi många års erfarenhet av att arbeta som skådespelare och att arbeta med företag. Våra konstnärliga föreställningar har blivit mycket populära och har ofta spelats utomlands. Hittills har vi spelat i Sverige, Norge, Tyskland och USA. De senaste åren har vi valt att fokusera på att utveckla våra tjänster för företag.  

Helena Zetterman


Helena är skådespelare, pedagog och legitimerad logoped. Hon har sedan många år varit knuten till Stockholms Improvisationsteater där hon regelbundet spelar föreställningar.
Helena driver även företaget Leaders Voice som erbjuder röst- och kommunikationsträning för företag och privatpersoner.
Kolla in: www.leadersvoice.se


 


Camilla Persson

Camilla är skådespelare, regissör och clown, Camilla har arbetat med improvisationsteater sedan 2001 och har gjort mängder av uppdrag för företag. Hon har också spelat och undervisat i bl.a. Grekland, USA, Burma, Irak, Tyskland, Belgien och Rwanda. Camilla driver även Dotterbolaget som gör clownföreställningar för barn och vuxna. Som styrelseledamot och artist i Clowner utan gränser har hon underhållit tusentalsbarn i flyktingläger och på barnhem.
Kolla in: www.dotterbolaget.se