FÖr företag

Vi skräddarsyr uppdrag för konferens, fortbildning och festliga tillfällen. Välkommen med en förfrågan.
 

workshops

Med teater som verktyg leder vi workshops i kommunikation, kreativitet och kroppsspåk. Praktiska övningar varvas med kort teori och reflektion. Våra wokshops skräddarsys efter era önskemål. Kanske vill ni belysa de attityder som finns på arbetsplatsen, svetsa samman en ny arbetsgrupp eller bara ha roligt tillsammans.
 

underhållning

Vi underhåller er på konferensen, festen eller fortbildningen. Med hjälp av improviserad teater kan vi komma åt de brännande frågorna. Kanske gestaltas er vardag som en musikal om effektivitet eller en thriller om vad som händer när skrivaren hakar upp sig. Publiken är delaktig utan att själva behöva stå på scen. Vi garanterar hög igenkänningsfaktor. Föreställningens längd mellan 20-60 min.
 

Rollspel

Om ni har ett konkret problem eller om ni utsätts för svåra situationer i ert arbete är rollspel ett effektivt sätt att närma sig detta. Det kan exempelvis handla om svåra samtal med medarbetare, kundbemötande, värdegrundsarbete eller handledarskap. Vi skriver scener för att gestalta problemet. Vi spelar upp dem för er. Tillsammans får sedan arbetsgruppen prova olika sätt att lösa sitautionen. Rollspel är en arbetsmetod som både synliggör beteenden och tränar oss på att hitta olika lösningar. 
 

Presentationsteknik

Ett föredag blir aldrig bättre än föredragshållaren. Mycket intressant information kan gå förlorad för att åhörarna helt enkelt inte orkar lyssna. Efter ett oändligt antal timmar på scenen har vi massor av knep om hur man fångar en publik. Vi kan hjälpa dig att bli en bättre föreläsare genom att arbeta med kroppsspråk, närvaro, strukturering av material samt röstteknik.
 

kick off

Ny säsong, ny arbetsgrupp, sammanslagning eller behövs bara ny fart i arbetsgruppen. Bjud dina medarbetare på en rolig kick off. Ni får prova på impro. Vi lovar att ni kommer att skratta och se nya sidor av varandra. Impro är enkelt, kul och vi lovar att alla kommer dra på smilbanden.